ceturtdiena, 2014. gada 3. jūlijs

Vienkārši atpūšamies!

Vēl viena diena ir paskrējusi un tagad jau ir nākamās dienas rīts. Šodien dodamies uz NYC, lai satiktu vēl dažus draugus. Par piedzīvojumiem tur droši vien vakarā vai rīt no rīta! :)

Vakar bija īsta vasaras diena. Lielāko dienas daļu pavadījām Jones beach pludmalē pie okeāna ar milzīgiem viļņiem, un ļoti siltu ūdeni. Šeit katrs vilnies ir kā pie mums devītais. Protams, jāuzmanās, lai nepaliec bez kādas peldkostīma daļas. Aizbraucām uz pludmali, kad vēl nebija pārāk daudz cilvēku, taču pludmale ir ļoti liela un atpūsties var ļoti daudz cilvēku. Peldēties atļauts tikai noteiktās vietās, nedrīkst klausīties skaļu mūziku. Sākumā nesapratu kāpēc, bet pāc tam ieraudzīju, ka cilvēki nākot uz pludmali velk līdzi pastiprinātājus un tiešām klausās mūziku. Protams, ir arī glābēji, kuri ik pa brīdim kādam uzsvilpj, kas aizpeldējis par tālu. Peldēšanās zona ir apmēram kādus 10 - 15 metrus no krasta tikai. Taču izbaudīt viļņus ir iespējams. Ķērām arī iedegumu, laikam noķērām par daudz. Esam visi nedaudz sārti un gulēt var tikai uz muguras tagad. Gan pāries!

Pēc okeāna laiskojāmies mājās un vakarā bija diezgan liels negaiss, ar visu zibeni un pērkonu kā pienākas. Paēdām vakariņās ķīniešu ēdienu, ļoti garšīgu ēdienu. Un pēc tam spēlējām šī ceļojuma pagaidām vienīgo spēli - Citronu. :)

Tas pagaidām viss! Esmu dzīva!
Tiekās!

P.S. Šoreiz bez bildēm, jo neesmu Jānim vēl atņēmusi!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru