piektdiena, 2014. gada 4. jūlijs

Vai fons ir labs?... jeb kāda diena pilsētā...

Diena iesākās diezgan agri, jo vienkārši nenāca miegs. No rīta gultā ielēca arī Maksis (suncīts) un sāka laizīt manu seju.
Aptuveni 11 Kikī mūs iesēdināja vilcienā un devāmies uz NYC, lai vienkārši paklīstu un pabaudītu pilsētu, un lai vēlāk satiktu Allie un Ēriku. Bijām pie 9/11 memoriāla un apskatījām arī jauno World Trade Center. Metro visas dienas laikā izmantojām tikai vienu reizi un pārējo visu nogājām kājām. Ar šo faktu lepojamies, ļoti.
Tā kā tūristu vietas jau bijām apmeklējuši iepriekšējā reizē, tad šoreiz vienkārši ļāvāmies pašas pilsētas aicinājumam. Pastaigājām pa West village un visādām citādām vietām. Centāmies arī izvairīties no saules un spiedām uz dažādiem aukstajiem dzērieniem.
Allie parādīja tādas vietas, kuras paši savienm spēkiem atraduši nebūtu. Bučiņas viņai par to! :D Bijām High Line, kas ir tāds kā parks, kas uzbūtvēts veca dzelzceļa vietā, un šobrīd ir interesanta pasataigu vieta. Vēl bijām interesantā vietā, kas ir kā tirdziņš, kur var nopirkt visādas pašadarinātas lietas. Es tik neatceros nosaukumu, jo šajās dienās info ir tik daudz, ka visu prātā paturēt nav iespējams. Protams, neizpalika arī garšīgs saldējums - vaniļas ar karameli, šokolādes glazūru un mazliet sāli. Kā arī daudzas citas vietas!
Vakara plāna bija paredzētas vakariņas četratā - mums pievienojās Ērika, kuru mēs gribējām satikt un viņa mūs arī, laikam. :D Kopīgi četratā atcerējāmies visādus notikumus gan no pagājušās vasaras, gan no citiem laikiem. Ēdām ko nu kurš, bet pārsvarā sviestmaizes un salātiņus. Manējā ar tomātiem, mocarellas sieru un vēl kaut ko. Bija gardi! Prieks, ka varējām atsvaidzināt kāda latviešu valodas zināšanas un padalīties ar vārdiem, ko lietojam ikdienā - fons; aizveries utt. :D Tapa daudz selfij bildes un arī normālas bildes! Vienmēr apbrīnošu Ēriku, kā viņa saka vārdu bučiņas! Nācās izbaudīt arī lietu, lai nenokavētu vilcienu. Un tas lietus nebija nekāds smidzinātājs, tas bija gāzējs! Dabūjām skriet pa lietu, basām kājām (kā nu kurais) un izmirkām pilnīgi slapji! Ir ko atcerēties!

Bija traki skaista diena tāpat kā visas līdz šim!
Vēlreiz paldies Kikī, Allie, Ērikam un manam uzticīgajam ceļa biedram Jānim!
Bučiņāās!
P.S. Viss nav paskaidrots sīki un smalki, lai nezūd interese un kādam ir vēlme parunāties ar mani arī klātienē!
Tiekās!













Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru